Home » Meer info » Veel gestelde vragen

Meest gesteld

Hoe haal ik meeste uit een mentorgesprek?

Belangrijk is dat je uit je hoofd en in je lichaam bent. Kom niet gehaast aan. Als je in de weken na een gesprek af en toe rust neemt, dan zal je merken dat dingen doorsudderen. Zoek dat op, maar forceer geen antwoord. Het kwartje valt vanzelf een keer.

Wat is jong?

Ik zet mij in voor mannen van circa 20 tot 30 jaar. Ben je iets jonger of ouder, neem gerust contact op.

Waarom geef ik de voorkeur aan live gesprekken?

Communicatie is voor meer dan 80 procent non-verbaal. Ons contact werkt het beste wanneer we elkaar echt ontmoeten

Na een gesprek blijf ik per mail of telefoon bereikbaar voor dingen die jij nog wilt zeggen. Voor grotere vragen maken we een nieuwe afspraak.

Geef ik huiswerkopdrachten?

Nee, zeker niet. Mentoring is wat anders dan coaching. Jij wilt iets bereiken ... of niet. We bespreken wat jou belemmert, wat mijn ervaring is en hoe jij het kan aanpakken. En natuurlijk ben ik er als mentor om te horen hoe jouw nieuwe stap gegaan is.

Wel is het zo dat door iets vaker te doen, de lading eraf gaat en de kans op verandering groter is. Het kan helpen om je gevoelens op te schrijven. 

Waar gaat het thema seksuele energie over?

Dit gaat over levensenergie, plezier en geaard zijn. Veel mannen zijn eigenlijk verlegen met zichzelf.

Mag mijn partner jou benaderen?  

Nee, in principe niet. Ik ben geen relatiecoach. Word ik toch benaderd, dan meld ik jou dat. Als jij wilt dat jouw partner met mij contact zoekt, dan gaan we eerst op je motieven in. Misschien is dat wel genoeg.

Mag mijn vader jou benaderen?

Je bent meerderjarig en ik mag dus geen informatie over jou verstrekken. Word ik toch benaderd, dan meld ik jou dat. Als jij wilt dat jouw vader (of een andere man in je directe omgeving) contact opneemt, dan gaan we eerst op je motieven in. Misschien is dat wel genoeg.

Wat doen we als het mentorgesprek niet werkt?

Natuurlijk kan het zijn dat je eigenlijk iets anders nodig hebt. Dan bespreken we dat. Ik heb een netwerk dat ik graag vrijblijvend ter beschikking stel.

Staat je vraag er niet bij? Mail me.