Mannen

KKMM is voor elke medewerker, ondernemer of zzp’er die effectiever wil werken. Alle leeftijden, vooropleidingen en branches zijn welkom. Het belangrijkste (en moeilijkste) is dat jij jezelf laat zien en confronteren.

Vind je het spannend om je salarisschaal en functie thuis te laten? Om alleen als man mee te doen? Dan moet je vooral komen. De training is ingesteld op senior- en juniordynamieken tussen mannen. KKMM is daarom zeer geschikt voor young potentials die zich aan het ontwikkelen zijn.

Diversiteit

KKMM werkt met archetypische beelden van man-zijn. Deze zijn duizenden jaren oud en nog steeds diep verankerd, ook al blijkt uit onderzoek dat mannen en vrouwen minder verschillen dan we denken. KKMM gaat niet over dé man of dé vrouw en respecteert genderdiversiteit.

Het originele boek KKMM gebruikt veel mythen en symbolen uit de Westerse cultuur. Komt jouw familie van oorsprong uit een niet-Westers land? Maakt niks uit. De grondgedachte van KKMM is dat jongens uit alle culturen een vergelijkbare reis naar het man-zijn maken. Wees welkom!