Home » Aanbod » Tarieven / praktisch

Tarieven

Het kost tijd om elkaar te leren kennen en tot een inzicht te komen. Voor een mentorgesprek spreken we in elk geval 3 keer af. Het is helemaal oké wanneer jij na dit fundament een tijdje je eigen ding doet. Zo neem je verantwoordelijkheid. Mocht je wel vaker willen komen, dan kan dat natuurlijk. 

Mentorgesprek

Fundament (3  x  1 uur):

  • Betaal je zelf: € 250 incl. BTW  
  • Ben je zzp’er of ondernemer: € 250 excl. BTW
  • Betaalt jouw werkgever: € 300 excl. BTW

Ruimte per gesprek: € 10 incl. BTW

Na het fundament:

  • Betaal je zelf: € 90 incl. BTW per uur 
  • Ben je zzp’er of ondernemer: € 90 excl. BTW per uur
  • Betaalt jouw werkgever: € 110 excl. BTW per uur

Wandelen (anderhalf uur)

  • Betaal je zelf: € 130 incl. BTW 
  • Ben je zzp’er of ondernemer: € 130 excl. BTW
  • Betaalt jouw werkgever: € 160 excl. BTW 

Hardlopen

€ 90 incl. BTW per uur 

Workshop

Het is mijn missie om zo veel mogelijk jongemannen met de kracht van broederschap kennis te laten maken. Daarom bied ik de meet ups tegen kostprijs aan. 

Studenten

Volg je nog een voltijdse opleiding? Dan krijg je € 50 korting op het fundament en € 25 korting op het uurtarief.

Kostenvergoeding

Via werkgever

Mannenthemas zijn ook voor werkgevers relevantVaak is vergoeding voor coaching mogelijk. Organisaties zien steeds meer in dat het belangrijk is om medewerkers vitaal en gezond te houden. Een medewerker met een burnout kost al gauw € 60.000.  Informeer eens bij HRM (‘personeelszaken’) of jouw directeur of er een opleidingsbudget is. Soms is dat zelfs in een CAO vastgelegd. Neem gerust contact op als je hulp wilt bij het uitleggen van je coachvraag aan jouw werkgever. Meer informatie >> 

Zorgverzekering

De kosten van onze gesprekken worden nog niet door zorgverzekeraars vergoed.

Transitie / arbeidsongeschiktheid

Informeer bij het UWV of jouw verzekering naar de mogelijkheden van een vergoeding. Onze gesprekken helpen bij (vrijwillig) ontslag en ziekte om sneller aan de slag te kunnen. 

Belastingaftrek

Particulieren mogen coaching als scholingskosten (inclusief btw) opvoeren. Er geldt een drempel van € 250. De coaching moet wel bedoeld zijn om je positie als werknemer te verbeteren. Coachingskosten zijn voor ondernemers en ZZP-ers fiscaal aftrekbaar.

Praktisch

Gratis kennismaking

Ons contact werkt alleen als er een klik is. Een eerste gesprekje van een half uur vind ik daarom belangrijk. Dat is in Apeldoorn of via Zoom, gratis en vrijblijvend.

Live of Zoom?

Mijn voorkeur gaat uit naar live. Mocht jij door omstandigheden toch liever met Zoom werken, dan kan dat. Maar, bij het fundament is in elk geval de eerste keer live.