Home » Aanbod » Tarieven

Tarieven

Ik ben vooral mentor. Daarom hoef je vooraf geen serie gesprekken te kopen. We bekijken het per keer. Het is helemaal oké wanneer jij een tijdje je eigen ding doet. Zo neem je verantwoordelijkheid. Mocht je wel een paar keer willen komen, dan kan dat natuurlijk. 

Mentorgesprek: 

  • Betaal je zelf: € 80 incl. BTW per uur 
  • Ben je zzp’er: € 80 excl. BTW per uur
  • Betaalt jouw werkgever: € 110 excl. BTW per uur

 

VADERDAGACTIE: 50 % KORTING OP HET EERSTE GESPREK

 

Wandelen: € 110 incl. BTW (ongeveer anderhalf uur)

Hardlopen: € 80 incl. BTW per uur 

Ruimte per gesprek: € 10 incl. BTW

Workshop: het is mijn missie om zo veel mogelijk jongemannen met de kracht van broederschap kennis te laten maken. Daarom bied ik de meet ups tegen kostprijs aan. 

Ons contact werkt alleen als er een klik is. Een eerste gesprekje van een half uur vind ik daarom belangrijk. Dat is altijd in Apeldoorn, gratis en vrijblijvend.

Studenten

Volg je nog een voltijdse opleiding? Dan krijg je € 25 op het uurtarief korting.

Kostenvergoeding

Via werkgever

Mannenthemas zijn ook voor werkgevers relevantVaak is vergoeding voor coaching mogelijk. Organisaties zien steeds meer in dat het belangrijk is om medewerkers vitaal en gezond te houden. Een medewerker met een burnout kost al gauw € 60.000.  Informeer eens bij HRM (‘personeelszaken’) of jouw directeur of er een opleidingsbudget is. Soms is dat zelfs in een CAO vastgelegd. Neem gerust contact op als je hulp wilt bij het uitleggen van je coachvraag aan jouw werkgever. Meer informatie >> 

Zorgverzekering

De kosten van onze gesprekken worden nog niet door zorgverzekeraars vergoed.

Transitie / arbeidsongeschiktheid

Informeer bij het UWV of jouw verzekering naar de mogelijkheden van een vergoeding. Onze gesprekken helpen bij (vrijwillig) ontslag en ziekte om sneller aan de slag te kunnen. 

Belastingaftrek

Particulieren mogen coaching als scholingskosten (inclusief btw) opvoeren. Er geldt een drempel van € 250. De coaching moet wel bedoeld zijn om je positie als werknemer te verbeteren. Coachingskosten zijn voor ondernemers en ZZP-ers fiscaal aftrekbaar.

 

Afspraken maken we in overleg. Ik ben beschikbaar van maandag tot en met donderdag na 15 uur en de hele vrijdag.